True
Quick Charge
Napolnite napravo v 5 minutah!

Quick Charge (QC) je protokol za polnjenje baterije, ki ga je razvil Qualcomm in se uporablja za upravljanje napajanja prek USB -ja, predvsem s komunikacijo z virom napajanja in pogajanjem o napetosti.


Hitro polnjenje podpirajo naprave, kot so mobilni telefoni s procesorji Qualcomm SoC in nekateri polnilniki; naprava in polnilnik morata podpirati QC, sicer polnjenja QC ne bo mogoče doseči. V napravah polni baterije hitreje, kot to dovoljuje standardni USB, s povečanjem izhodne napetosti, ki jo napaja polnilnik USB, hkrati pa sprejema tehnike za preprečevanje poškodb baterije zaradi nenadzorovanega hitrega polnjenja in notranje regulacije vhodne napetosti.

Quick Charge 5.0 - najboljši način polnjenja

Tehnologija Qualcomm® Quick Charge je metoda številka ena za hitro polnjenje. Quick Charge 5 je najhitrejša komercialna rešitev za polnjenje na svetu, ki v petih minutah prinaša osupljive hitrosti polnjenja do 0-50%, hkrati pa omogoča novo tehnologijo baterije, dodatno opremo in varnostne funkcije. 


 

Napolnite pametne telefone in naprave do 10 stopinj hladneje, do 4 -krat hitreje in do 70% učinkoviteje kot pri prejšnjih rešitvah!

Napredni varnostni podsistem polnilnega sistema za hitro polnjenje vključuje 8 stopenj napetostne zaščite, 3 stopnje trenutne zaščite, 3 stopnje toplotne zaščite in 3 stopnje časovne zaščite - vse z vgrajeno zaščito pred prenapetostjo USB pri 25 V in ekstremnimi močmi nad 30 V.

 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.