True
Tronsmart

Taborni ogenj? Kampiranje? Rojstni dan na prostem? Cel dan na sončni plaži? Mini zvočniki Tronsmart vam bodo omogočili uživanje v glasbi tudi v takšnih okoliščinah - tudi več ur!


Kaj odlikuje miniaturne zvočnike Tronsmart?

Je majhen in združljiv, kar je mogoče videti. Vendar pa skriva resnično športno notranjost pod svojo neopazno zunanjostjo. Meri manj kot 10 cm, naprava ima kar 15 vatov moči, baterija pa ima kapaciteto 2500 mAh. Kaj to pomeni v praksi? Udobno predvajanje glasbe 24 ur na dan brez dodatnega vira energije - ravno ob vikend kampiranju ali krajšem bivanju na jezeru (zlasti zaradi dejstva, da so rešitve Tronsmart vodotesne).

Omejen proračun? Izberite rešitev, prilagojeno vaši denarnici

Nobenega zanikanja ni, da je paleta prenosnih zvočnikov, ki so na voljo na trgu, zelo široka. Pestra ponudba vam ponuja odlično izbiro - kako pa izbrati napravo, ki ne bo le cenovno ugodna, ampak bo ponudila tudi res visoko kakovost zvoka in visoko funkcionalnost? Miniaturni zvočniki Tronsmart so odgovor na te potrebe - za njih je značilna kakovost, ki je med izdelki konkurentov v tem cenovnem razredu ni mogoče najti. Če načrtujete proračunske počitnice, je to popolna možnost. Ta skromen zvočnik dokazuje, da lahko tudi ekonomične rešitve zadovoljijo najbolj prefinjeno uho. Vse zaradi vgrajenega pretvornika in pasivnih elementov, ki delujejo z nestandardnim lebdečim magnetom.

Najboljši del. Ali je mogoče povezati miniaturne zvočnike Tronsmart?

Čeprav najzahtevnejši glasbeni poznavalci pri svojem izboru običajno izpuščajo miniaturne zvočnike, bodo za modele Tronsmart zagotovo naredili izjemo. Morda je to doseg 30 metrov, morda je to zmožnost združevanja dveh naprav in pridobivanje stereo zvoka, morda je vgrajen globokotonec ali eleganten videz, verjetno vodotesen ... ali najverjetneje: vse hkrati!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.