True
Ali skupni znesek naročila vključuje ceno pošiljanja

Da, cena dostave je vključena v skupni znesek. V zadnjem koraku naročila boste prejeli skupni znesek z vsemi stroški, kjer so stroški pošiljanja, DDV in cena izdelka. Ko prevzamete pošiljko, vam ne bo treba plačati drugih dodatnih stroškov.

Kako preveriti stanje pošiljke

Status pošiljke lahko preverite prek svojega računa ali preko povezave, poslane na elektronski naslov. PDF, poslan vam, vsebuje tudi številko sledilne pošiljke.

Pošiljke še nisem prejel, kako lahko dobim informacije?

Če vas kurirska služba o pošiljki še ni obvestila in je vaše naročilo poslano, pokličite kurirsko službo D express in se pozanimajte o njegovem statusu.

Izračun cene pošiljanja

Izračun cene dostave, torej cene dostave, je odvisen od teže paketa in se samodejno izračuna, ko dodate. Podrobnejše informacije najdete na naslednji povezavi Dostava. Dostava za naročila nad 50e je brezplačna, dodatni stroški prevzema pa ostajajo.
Dostava  

Ali je dostava zagotovljena zunaj Slovenija?

Dostava je možna na območju celotne Slovenija.

Ali je dostava napovedana prej

Neposredno pred dostavo vas bo kurirska služba kontaktirala, da bo prevzela pošiljko in preverila, ali jo lahko prevzamete.

Koliko dni je potrebnih za izpolnitev

Dostava je od enega do dveh dni, odvisno od kurirske službe in razpoložljivosti izdelka.

Nisem prejel računa

Račun se ustvari, ko vas kurirska služba obvesti, da je naročilo prevzeto. Račun boste prejeli na elektronski naslov v elektronski obliki v datoteki PDF. Kadar koli ga lahko prenesete iz svojega računa.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, eam et reque justo quidam, te est audire persius. Duis meis quas vim ex, ius no oblique phaedrum pertinacia. Ornatus referrentur nec cu, dicam dolore vivendum ne mea.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.