True
Ali je na spletnem mestu potrebna registracija

Z registracijo ustvarite svoj račun na Itrade, kjer lahko pošljete naročilo, si ogledate zgodovino naročil, sestavite seznam želja in druge možnosti. Če se registrirate na spletnem mestu, dobite funkcije, ki za neregistrirane uporabnike niso možne: pregled vseh naročil, hitrejši nakupi (možnost shranjevanja naslova in podatkov o plačilu), seznam želja, pregled vseh računov, razpoložljivost povezave za sledenje pošiljke, prilagojene ponudbe in dodatne ugodnosti itd. Registracija je izpolnitev podatkov, torej osnovnih podatkov, ki se uporabljajo za potrditev in pošiljanje naročila. Nato ustvarite geslo in vaša zasebnost je zagotovljena. Registracija je obvezna za pravne osebe, pa tudi pri izpolnjevanju spletnih zahtev za reklamacije izdelkov.

Naši registrirani uporabniki prejmejo promocijske kode, informacije o novih izdelkih, različne akcije in popuste.

Kako se lahko prijavim na spletno mesto

V zgornjem desnem kotu je ikona za prijavo, kamor vnesete e-poštni naslov in geslo, ki ste ga ustvarili med registracijo.

Kako lahko popravim shranjevanje podatkov o sebi

Takoj ko se prijavite na naše spletno mesto in vstopite na stran »Moj račun«, lahko podatke zamenjate s pravilnimi podatki, si ogledate naročila, plačila in še več.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, eam et reque justo quidam, te est audire persius. Duis meis quas vim ex, ius no oblique phaedrum pertinacia. Ornatus referrentur nec cu, dicam dolore vivendum ne mea.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.