True
    

Razpoložljivost in cena so navedeni na spletnem mestu. Večina izdelkov je pri naših dobaviteljih, zato se razpoložljivost sinhronizira večkrat na dan, preverjanje pa se opravi tudi v realnem času.

Cene se oblikujejo tudi glede na cene, ki so trenutno pri naših dobaviteljih in jih je mogoče kadar koli spremeniti. Zato na spletnem mestu preverite cene in razpoložljivost.

Kako naročiti prek spletnega mesta

Na naslednji povezavi je podrobno navodilo o nakupu določenega izdelka, razloženo po korakih, pa tudi kratek video Kako naročiti Izpolnite določen obrazec in naročilo vam bomo poslali v najkrajšem možnem času.
Kako naročiti  

Kako najti želeni izdelek

Izdelek lahko najdete na dva načina:
    1. Korišćenjem pretrage (u gornjem desnom uglu). Unestite ključne reči vezane za željeni proizvod - najčešće naziv, robna marka, model ili šifra proizvoda. 

    2. Drug način je, da izdelek poiščete po kategorijah (iz menija na levi). Poiščite kategorijo izdelkov in nato na seznamu izbrane kategorije poiščite želeni izdelek.

Kako najti baterijo ali polnilnik za prenosni računalnik

Baterijo za prenosnik najdete na etiketi, na naslednji povezavi je podrobno navodilo
Baterije

Polnilnik za prenosnik najdete s pomočjo njegovega priključka, na naslednji povezavi je podrobnejše navodilo
Polnilci

Kaj je seznam želja

Poleg vsakega izdelka obstaja poleg možnosti »Dodaj v košarico« tudi možnost dodajanja izdelka na seznam želja. Z možnostjo Seznam želja lahko ustvarite seznam izdelkov, ki so vam všeč, in jih shranite v svoj račun, tako da jih lahko hitro in enostavno poiščete in kupite, ko se odločite. Seznam želja lahko uporabite le, če ste registriran uporabnik na spletnem mestu.

Kako kupiti kot pravna oseba

 Naročilo lahko oddate kot pravna oseba. Pri izpolnjevanju podatkov morate izbrati možnost "Pravna oseba" in vnesti ime podjetja, ID številko in osebno identifikacijsko številko. Registracija je obvezna. Ko je izdelek naročen, lahko ustvarite račun. Prosimo, registrirajte se. Več si lahko preberete na naslednji povezavi Pravne osebe
Pravne osebe

Pogoji uporabe za pravne osebe se razlikujejo - npr. pravilnega izdelka ni mogoče vrniti. Več si lahko preberete na naslednji povezavi
Pogoji uporabe

 
 
Pogledajte uputstvo kako možete da kupite kao pravno lice.
Kako preklicati naročilo

Naročilo lahko prekličete tako, da odgovorite na prejeto e-poštno sporočilo ali kliknete povezavo "Ogled naročila", kjer pustite komentar za preklic naročila.

Ure podpore

Delovni čas spletne podpore iTrade (klepet, e-pošta) je:

  • Ponedeljek - petek: od 10. do 14. ure

Če imate kakršna koli vprašanja, vam je na pomoč naša spletna podpora.

Na kateri telefon vas lahko dobim

Prizadevamo si, da bi na spletno mesto zapisali vse informacije, povezane z našimi izdelki, in vam bili na voljo kadar koli. Če potrebujete informacije, ki jih na spletnem mestu ne najdete, lahko pišete naši spletni podpori po e-pošti ali klepetu. Nimamo klicnih operaterjev.

Lorem ipsum dolor sit amet, eam et reque justo quidam, te est audire persius. Duis meis quas vim ex, ius no oblique phaedrum pertinacia. Ornatus referrentur nec cu, dicam dolore vivendum ne mea. Usu bonorum inermis efficiantur

Lorem ipsum dolor sit amet, eam et reque justo quidam, te est audire persius. Duis meis quas vim ex, ius no oblique phaedrum pertinacia. Ornatus referrentur nec cu, dicam dolore vivendum ne mea. Usu bonorum inermis efficiantur

Ali lahko osebno prenesete podporo na naš naslov

Smo spletna trgovina, poslujemo samo preko spleta. Naročila pošiljamo izključno s kurirsko službo.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.